top of page

Tilbakemeldinger

Din tilbakemelding er betyr mye for oss!

Det er viktig å følge opp klienter/pasienter på en riktig måte.

Godt fornøyd

Vi er veldig godt fornøyd med behandlingen Olav får fra Markus i Fysikalsk HjemmeMassasje. Samarbeidet mellom han og Peder Kjelland fra Hjemmefysioterapeuten fungerer veldig bra og de to utfyller hverandre på utmerket måte. I tillegg er de to trivelige typer. Både Olav og familien er veldig fornøyd, og vi ser klar fremgang i Olavs bevegelighet og styrke.


Asbjørg & Olav med familie - 2021

Veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd med den massasjen jeg får, Bibiana er svært dyktig! Aldri opplevd så god behandling! Jeg har blitt mye mer myk i kroppen etter at behandlingen startet, hun er dyktig og behagelig. Gleder meg til fortsettelsen.

TN - 2021

Veldig fornøyd

Da har Christopher massert meg. 😊 Han hadde varme og gode hender. Det var så avslappende og godt. Nå var jeg til og med varm. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt. 😃 Jeg er veldig fornøyd.

CK - 2021

Veldig Bra

Ville bare si tusen takk for god service her.

Evelyn var her i dag for massasje. Det var en veldig positiv opplevelse. Jeg vil sannsynligvis kontakte dere igjen, og da spørre etter Evelyn. Veldig bra.

JC- 2020

Dette Anbefales.

Jeg har ikke tidligere jevnlig gått til massasjebehandling, men siden jeg lever en hektisk hverdag og generelt sjelden klarer å slappe av ville jeg prøve å se om ikke jeg ville ha godt av det også. Jeg var ganske stiv i muskulaturen da jeg begynte og hadde over mange år med periodevis dårlig søvn. Da det hadde gått omkring et årstid var velvære følelsen på et helt annet nivå, og som en følge av det tenker jeg at jeg sov bedre og mer sammenhengende enn tidligere. Jeg vil klart si at den kontinuerlige massasjebehandlingen spilte sin rolle her. Glad for at jeg fant Christopher. 

Dame 55 år - 2020

Takk for en god oppfølging!

Etter å ha slitt mye med smerter i nakke å rygg i mange år begynner kroppen nå å bli bedre. Jeg har våknet flere ganger om nettene for å stå opp å tisse, nå er det som oftest bare en gang hver natt. Sover bedre. Jeg merket under korona avbruddet at jeg hadde mer vondt om nettene og var oftere våken med smerter. Kjente raskt bedring igjen når behandlingen startet opp igjen.

Takk for en god oppfølging!

Lise - Mai 2020

Veldig fornøyd!

Det er viktig at kjemien stemmer mellom oss og Bibiana er en ordentlig flink behandler. Hun fikk meg til å slappe av, noe som ikke er så lett for meg. Jeg er veldig fornøyd med henne!

Greta - Mai 2020

Anbesfales på det varmeste!


Alltid imøtekommende og dyktig og får en til å slappe av. Anbefales på det varmeste.

Kari - Januar 2020

Takk for en flott behandling!

Min kone og jeg har fått behandling av dere i over et år nå, i vår alder merker vi at muskulaturen blir bare stivere og stivere. Jeg har hatt noen operasjoner opp gjennom som har ført til at jeg har hatt dårlig nattsøvn og en del smerter. Det har tatt mange år å komme seg. Begynte å få behandling en gang i uken av Evelyn og etter noen uker sov jeg hele natten og har fått en bedre hverdag der jeg kan også trene og fungere bedre. Nå har vi prøvd Victor også og vi bestemte oss for å bytte på med Evelyn og Victor annen hver uke hver da begge behandler forskjellig, begge er flinke med massasje, i tillegg er Victor flink med å tøye ut og Evelyn er flink med triggerpunkter.

Takk for en flott behandling!

Oktober 2019 - Man og kone fra Vestre Aker

Føler meg som ny!

Victor er veldig flink terapeut og tøyer musklene veldig bra, følte meg som ny etterpå!

September 2019 – Dame 36 år

Grundig massasje!

Jeg har tatt mye massasje før og jeg har aldri fått så grundig ryggmassasje som jeg fikk av Evelyn, takk for en god behandling.

Mai 2019 – Leif

Anbefales Sterkt!

Veldig fornøyd!

Beste massasjen jeg har fått. Gjorde godt for kropp og sjel. Utrolig flink og profesjonell. Fikk timen i julegave, absolutt beste gaven jeg kunne fått. Anbefales sterkt!

August 2018 - Caroline

Veldig fornøyd!

Anbefaler Evelyn på det varmeste, har hatt mye problemer med stramme muskler og svimmelhet. Nå har jeg hatt noen behandlinger og det har allerede hjulpet, mer enn noe annet jeg har forsøkt - og det er mye! Får lyst til å anbefale Evelyn til alle, tror mange problemer og vanskelige situasjoner kunne bli lettere hvis flere hadde fått hennes hjelp.

Mars 2018 – Elisabeth

Du blir ikke kvitt meg!

Jeg har tatt mye massasje gjennom hele livet og den er desidert den beste massasjen jeg noen gang har fått. Evelyn finner de plagsomme punktene raskt og jobber med de intens. Du blir ikke kvitt meg!

Mai 2017 - Else

Mine beste anbefalinger!

Jeg har benyttet meg av dette tilbudet i snart 6 måneder jeg hadde kraftige smerter. Det har jeg ikke mere. Jeg har vært nødt til å få massasje i over 30 år. Og er nå kjempeglad etter å ha fått muligheten til å få behandling hjemme. Mine beste anbefalinger

November 2017

- Margit Lømo

Anbefales!

Utrolig dyktig massør. Har prøvd mange og Evelyn er blant de beste. Treffer presist der plagene er. Anbefales

Januar 2016 Lill-Beate

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd!

Har hatt flere timer nå og mange flere skal det bli for jeg er kjempefornøyd. Proft og ordentlig opplegg, god komunikasjon og meget godt massage. Annbefales til alle

Januar 2016 - Anonymt

Veldig profesjonelt, og kjempe flink massør!!! Hjelper mot utrolig mye. Anbefales på det sterkeste.

PRØV DET!!!

Oktober 2014 - Kristin

Vi setter pris på alle tilbakemeldingene vi har fått

bottom of page