top of page

Gravidmassasje

Kroppen din har gått inn i noe nytt og ukjent, du har mange følelser i sving og tanker surrende i hodet. kroppen din forandrer seg hele tiden i 9 mnd., mange opplever det som en fantastisk tid, mens for andre kan den tiden også være smertefullt og skummelt.

Massasjen skal være behagelig samtidig som den jobber med spenninger og knuter. Det er en egen massasjeteknikk som gjør at du ikke får vondt mens vi jobber med triggerpunkter og spenninger. Massasjen er tilpasset gravide og det viktigste av alt er at du kan slappe av og får en fin opplevelse både under og etter behandlingen.

I svangerskapet kjenner du at ryggen din begynner å si i fra at musklene er spente. Du vil kjenne mest i korsryggen, sete og bekkene. Dette fører til smertespenning som vil da gå utover skulder og nakkepartiet, samt rundt skulderbladene. Du kan kjenne at øvredelen av ryggen, samt brystmuskulaturen presser på. Du kjenner og ser at ben og hender begynner å hovne opp.

Gravidmassasje kan hjelpe deg med å stimulere lymfesystemet slik at vannansamlingen sirkulere igjen, samt jobber med spenninger og triggerpunkter.

Under behandling

Mange spør om hvordan de vil ligge da de ikke kan ligge på magen lenger. For andre er også vanskelig å ligge på ryggen. Andre syns det er ubehagelig å ligge på den ene siden, men ikke den andre.

Vi tilpasser oss deg. Det er viktig å ha antall puter du trenger. Det hender du må bevege på deg eller at du må på do under behandlingen, det er helt greit, du må bare si i fra så vil massasjen forsete når du er klar igjen. Vi er der for deg.

Etter behandling

Du kan føle deg litt svimmel rett etter behandling, litt "ør" som mange sier. Det er ikke farlig, det betyr at kroppen din jobber og det er kjempebra. Du vil føle deg tørst og kald. Det er også en reaksjon på at blodomløpet har fått andre oppgaver å jobbe med. Du må bare gi kroppen din litt tid, anbefaler å ta på deg gode varme klær, ta deg noe godt og varmt å drikke på og slappe av etterpå. Etter en liten stund kan det hende at du må på do litt oftere og/eller urinene er misfarget eller lukte mer. Det er positivt, det betyr at vannansamling som har vært i kroppen din er på vei ut.


bottom of page