top of page

Klassisk Muskelmassasje

Vår kropp trenger av og til behandling.

Det er som om når huset trenger å ryddes.

Etter en lang uke med arbeid, familie, aktiviteter vil musklene være spente og triggerpunktene vil utvikle seg til mer ubehagelig følelse. De aller fleste er flinke til å ta vare på seg selv og bestiller regelmessig behandling etter behov. Du velger selv styrken og du skal kunne slappe av under behandlingen. 

Hvordan vet du når du trenger behandling?

Du vil få en følelse av at skuldrene er opp i øra eller at man føler press rundt skulderbladene. Det hender at du føler at du må tøye ut nakken eller halsen partiet. Du begynner å ta på nakken din ofte og prøver å presse det selv. Når ryggen din er stram og spent kan du følge også at brystpartiet trenger å bli strekt ut eller presset. Vi kommer for å rydde i musklene dine slik at spenninger og triggerpunkter som dukker opp i hverdagen slipper.

Under behandlingen

Bevegelsene innenfor klassiskmassasje spenner fra myke, lette og rytmiske, strykende bevegelser som virker avslappende på muskler og nerver - til knaing, hard knaingen i klassisk massasje skal være avslappende og ikke gå over til smertefull behandling. Klassisk massasjen stimulerer blodomløpet og nervesystemet, og bidrar til å fjerne opphopninger, oppsuging av avfallsstoffer går fortere og lymfesirkulasjon stimuleres.

Etter behandling

Når du reiser deg opp av benken kan det hende at du får en følelse av svimmelhet, det er ikke farlig, det betyr at blodomløpet har blitt sirkulert og hvis triggerpunkter har løsnet er blodstrømmen opp til hodet mer effektiv. Du vil følge deg avslappet og mer letta, samt at kroppen din er litt løsere. Det er viktig å drikke vann etter behandlingen da lymfesystemet er stimulert og trenger hjelp til å skylle ut avfallsstoffer.

bottom of page