top of page

Dypvevsmassasje / Deep tissue

Føler du at kroppen din skriker?

Noen ganger kan det være at du har ventet for lenge med å ta en muskelbehandling og du føler at du går med skuldra opp i ørene, du kjenner en intens press i nakken, samt føler at den er stivt. Nakken din har begrenset bevegelighet. Bena kan også føle spenning, har du mye kramper på leggene? har du hevelse på bena?

Armene kan kjennes ømme, fingrene numne. Noen ganger kan hendene eller føttene ha problemer med å føle varme.

Når du føler at kroppen din skriker!

 Når det har gått over til kronisk muskelspenning. Noen ganger er det skadet i muskulaturen, sene eller leddbånd. Det kan føre til blokkering av blodsirkulasjon og det forårsake smerte, begrense bevegelse og kan gi deg betennelse. Dypvevsmassasje går dypere i muskler og bindevev og kan lindre smerte og gjenopprette normal bevegelighet.

Under behandlingen

Dypvevsmassasje kan være smertefull, men den kan ikke være utenfor eget konfortsone. Du skal kunne slappe av under behandlingen. Vi bruker ikke bare hender men også albue og jobber målrettet med spente muskelgrupper, samt jobber med triggerpunktene som vi finner under massasjen. Vi har god kommunikasjon og du velger selv om hvor har eller dyp du vil at massasjen skal være. Ved å gå dypere i muskelvevet vil massasjen være mer effektiv.

Etter behandlingen

De eller fleste beskriver følelsen som "fri". Det er mange som sier at de føler seg noen kilo letta.

Du vil nok kjenne at muskulaturen har sluppet, men musklene er ømme. Det er ikke uvanlig. Musklene dine vil være ømme de to neste dagene, noen beskriver følelsen som støl etter en god treningsøkt eller at de kjennes ut som blåmerker. Når knutene har sluppet under behandlingen kan i noen tilfeller føre til blåmerker.

Du vil også kjenne deg avslappet og tørst.

bottom of page